Kofferset

Bij elke reis die u maakt past een ander type of formaat koffer. Het is handig om een praktische handbagagekoffer (wat mee mag in het vliegtuig) bij een stedentrip of een lang weekend weg mee te nemen, terwijl u bij een rondreis of een actieve vakantie een grotere koffer nodig hebt. Om dit probleem voor te zijn, bestaan er ook koffersets. Zo beschikt u bij elke trip over een koffer met de juiste afmeting. Daarnaast zijn deze sets verrassend betaalbaar. Handig!

Koffersets zijn in zowel hardschalige als soepele materialen verkrijgbaar. Het goedkoopste materiaal is soepel, maar stevige Nylon. De hardschalige varianten zijn gemaakt van het lichte Polypropyleen, wat vergelijkbaar is met een frisdrankfles. ABS is het sterkste en meest krasbestendige materiaal. Dit heeft echter als nadeel dat als het eenmaal scheurt het nauwelijks te repareren valt.

De drie beste koffersets

Koffersets zijn met name geschikt voor de zakelijke of gedreven reiziger die vaak naar verschillende bestemmingen op de wereld is. Of het nou lange of korte reizen zijn, met een kofferset gaat u altijd goed voorbereid op reis. Koffersets zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn meestal ook voorzien van handige trekbanden en wieltjes voor extra reisgemak.

Aanbiedingen

Een andere voordeel van een kofferset is de prijs. Koffersets zijn namelijk (bijna) altijd in de aanbieding of hebben een voordeelprijs. Dit komt doordat er sprake is van een zogenoemde groepskorting. Doordat er drie verschillende typen koffers worden gekocht, daalt de prijs en worden er kortingen gegeven. Dit maakt de overweging voor de aanschaf van een kofferset extra interessant.