Eastpak koffers

Wie kent de rugtassen van Eastpak niet? In 1952 begon Eastpak met de productie van rugzakken en veiligheidsmateriaal voor het Amerikaanse leger. De kwaliteit van deze tassen was een van de redenen waarom de overheid destijds voor Eastpak koos. Het merk staat daarnaast wereldwijd bekend om de levenslange garantie op veel producten. Sinds 1984 biedt Eastpak deze service. Niet iedereen weet dat Eastpak zich eveneens onderscheidt op het gebied van bagage. Hieronder daarom een aantal belangrijke zaken die van belang zijn bij het kiezen van een Eastpak product. Eastpak worden door koffer expert Fabian gewaardeerd met een 8.5 uit 10.

De drie beste Eastpak koffers

Maar waarom moet ik nu eigenlijk voor Eastpak kiezen? Hieronder vind je een aantal belangrijke punten die de keuze eenvoudiger maakt. Door de eigenschappen een cijfer te geven is te zien waar Eastpak staat in de markt. Daarnaast wordt aangegeven waar Eastpak voor staat, zodoende kun je een goed overwogen keuze maken.

Eastpak koffers/reistassen in een notendop

Rapportcijfer Eastpak koffers/reistassen:
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
Kies voor Eastpak als:
Je regelmatig reist
Houdt van degelijkheid
Garantie belangrijk voor je is
Je veel keuze wilt
Je liever voor een gerenommeerd merk gaat

De technologie achter Eastpak

Kwaliteit staat voorop bij Eastpak. De mensen van Eastpak geloven in de kwaliteit van de rug- en reistassen. Zoveel zelfs dat ze een Lifetime Warrenty aanbieden op de producten. De reistassen van Eastpak zijn van een dermate hoge vakmanschap dat je maar liefst 30 jaar garantie aangeboden krijgt. Bekijk hier meer over de Lifetime Warrenty van Eastpak.

De reistassen van Eastpak zijn ontworpen voor allerlei omstandigheden. Zo zijn de tassen duurzaam en ideaal voor een reis door de stad of door de natuur. De reistassen zijn daarnaast erg licht en in diverse kleuren te bestellen. In 2011 heeft Eastpak de Artist Studio opgericht, hiermee tracht Eastpak een aantal van de meest getalenteerde designers samen te brengen. De designers maken een ontwerp met hun visie op de traditionele Eastpak rugtas. Het mooiste aan dit alles? Eastpak doneert de opbrengsten aan een goed doel.

De drie beste Eastpak koffers

Eastpak collecties

De collectie van Eastpak bevat veel verschillende reistassen en koffers. Dit maakt de keuze logischerwijs lastig, daarom helpt WelkeKoffer.nl jou bij het kiezen door de meest verkochte collecties te selecteren.

De meest verkochte collecties:
Eastpak Tranzshell Bekijk deze koffers
Eastpak Trans4 Bekijk deze koffers
Eastpak Tranverz Bekijk deze koffers
Eastpak Reader Bekijk deze koffers
Eastpak Terminal Bekijk deze koffers
Eastpak Station Bekijk deze koffers

De geschiedenis van Eastpak

In 1976 begon de zoon van oprichter Monte Goldman bij Eastpak. Mark Goldman was pas 29 toen hij bij het bedrijf starte en had met eigen ogen gezien dat op de universiteiten het niet meer hip was om met een actetas te lopen. Hierdoor voorzag hij een bredere toekomst voor het merk en starte een consumentenlijn. Tegenwoordig kun je bijna geen middelbare school of universiteit binnenlopen zonder studenten met Eastpak rugzakken te zien. Pas in 1999 besloot het merk zich te gaan richten op de bagagemarkt en kwamen er grotere tassen met handige wieltjes. De toekomst van Eastpak richt zich op het bieden van reisoplossingen in de stad.