Is een duurzame koffer iets voor jou?

Wij worden ons er als consument steeds meer van bewust dat plastic afval slecht is voor het milieu. Hierdoor worden duurzame producten steeds populairder en daar heeft Samsonite goed op ingespeeld. Zij hebben namelijk duurzame koffers ontwikkeld die inspelen op deze nieuwe tijdsgeest. 

Samsonite staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige koffers die vanaf nu ook nog eens duurzaam worden. De serie S’Cure ECO is gemaakt in België en deze koffers waren de eerste ter wereld die gemaakt werden van kunststofafval. Samsonite hergebruikt plastic en andere materialen die te waardevol zijn om weg te gooien om er zo hoogwaardige en functionele koffers van te maken. De schalen van de koffers zijn gemaakt van PP, oftewel gerecycled polypropyleen en de binnenkant van de koffers worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Op deze manier komt er minder plastic afval in het milieu en kunnen wij als consument profiteren van een duurzame en betrouwbare koffer. 

Samsonite S'Cure

Samsonite S’Cure ECO

Maar niet alleen Samsonite staat bekend om zijn duurzame koffers. Zo heb je ook het Nederlandse merk Nortvi die koffers verkoopt van het milieuvriendelijke polycarbonaat en waarbij de binnenkant net zoals bij de Samsonite S’Cure koffers ook is gemaakt van gerecyclede petflessen. 

Nortvi staat vooral bekend om de stijlvolle uitstraling van de koffers. Zij willen met dit ontwerp een positieve impact maken. Daarnaast zijn de koffers ook nog eens voorzien van een geïntegreerd TSA-slot, YKK-ritsen en geruisloze wielen waarmee je comfortabel op reis gaat.

Heb jij al eens overwogen om een duurzame koffer te kopen?

Nortvi

Nortvi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanbiedingen op koffers en reistassen. Welke Koffer ga jij in de sale scoren? Bekijk aanbiedingen