Dit zijn de koffers van de toekomst

In 2018 is het geen verrassing dat al onze producten steeds smarter worden. Inmiddels zijn er al een aantal leuke smartkoffers op de markt: koffers met slimme toevoegingen. We hebben er een aantal voor je verzameld

# Delsey Pluggage

Deze stijlvolle trolley van Delsey is zo smart dat hij nog net niet de was voor je doet. Hij opent met je vingerafdruk, geen zorgen meer dat je bagage wordt gestolen! De koffer heeft ook een ingebouwde weegschaal, hierdoor hoef je dus nooit meer extra te betalen bij het inchecken van je koffer. Een andere smart toevoeging aan deze koffer is dat deze wereldwijd te traceren is. Je krijgt zelfs een berichtje als je koffer beweegt zodat je weet wanneer deze op de band aankomt. Tot slot kan je ook nog je telefoon opladen aan de geïntegreerde USB-poort!

# Aerolite Super Smart Hardcase Trolley

Aerolite Super Smart Hardcase Trolley Grijs 33L

Met deze koffer kan je met behulp van een ingebouwd USB laadpunt onderweg al je apparaten opladen. Deze handbagage trolley is bovendien voorzien van SMART-lock. Hierdoor volg je via de smartphone je koffer en kan de koffer op afstand vergrendeld en geopend worden. Of je laat de handbagage koffer automatisch vergrendelen via bluetooth wanneer hij verbinding met je telefoon verliest. Tot slot is de smart koffer voorzien van een cilinderslot met cijfercode.
Kortom, hoe je ook reist, je spullen zijn altijd veilig.

# Numinous Luggage Smart Executive

Deze smartkoffer ziet er ten eerste super strak uit. Ook deze koffer heeft het fingerprint slot, waarbij je tot 100 vingerafdrukken kan toevoegen. Tevens heeft deze ook een ingebouwde weegschaal.

# Heys Spinner Smartluggage

De Heys Spinner is verbonden met een app op je telefoon. Hierop kan je onder andere het gewicht van de koffer aflezen en geeft de koffer een alarm als je te ver van je koffer verwijderd bent.

Welke smart functies zou jij graag willen van je koffer? Laat het ons weten in de comments!