BHPPY koffers

BHPPY (uitgesproken als Be Happy) staat bekend om hun vrolijke designs en felle kleuren, maar de koffers staan ook voor Hollandse kwaliteit en een goede prijs. Het is een nieuw Nederlands koffermerk van de makers van het koffermerk SUITSUIT. De handbagage- en reiskoffers zijn praktisch in gebruik en vallen direct op op de luchthaven. De experts van WelkeKoffer.nl hebben hieronder een selectie gemaakt van de meest trendy modellen van BHPPY die wij u aan kunnen raden. Deze koffers worden door koffer expert Fabian gewaardeerd met een 7,5 uit 10.

Ben je op zoek naar een koffer met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een superleuk design? Dan kun je met een gerust gevoel één van de onderstaande types kiezen.

De drie beste BHPPY koffers

Het kiezen van de juiste koffer kan soms best lastig zijn. WelkeKoffer.nl helpt al sinds 2010 mensen bij de keuze voor de meest geschikte koffer. Om je op weg te helpen hebben we per merk de eigenschappen een cijfer gegeven, handig als je wilt weten of een merk voldoet aan jouw eisen.

BHPPY koffers in een notendop

Rapportcijfer BHPPY koffers:
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
Kies voor BHPPY als:
Je een leuk design belangrijk vindt
Je niet teveel geld uit wilt geven
Je graag een opvallende koffer wilt
Je een stevige harde koffer zoekt
Lichtgewicht niet jouw prioriteit is

Voor wie is BHPPY?

Voor iedereen die precies weet hoeveel weken en dagen het nog duurt voordat ze op vakantie gaan, voor iedereen die de dag waarop het vakantiegeld gestort wordt, zien als de gelukkigste dag van het jaar, voor iedereen die zich de laatste dagen voordat de vakantie begint niet meer kunnen concentreren en voor iedereen die na de vakantie een middag gaan zitten knippen en plakken om het allermooiste fotoboek te maken. Eigenlijk dus gewoon voor iedereen die het fantastische gevoel van vakantiekriebels en bijbehorende voorpret kent! BHPPY richt zich met name op de vakantiegangers die op zoek zijn naar leuke, originele en betaalbare koffers.

De drie beste BHPPY koffers

BHPPY collecties

Er zijn verschillende formaten koffers in meerdere modellen. Ter categorisering kan men allereerst een onderscheid maken tussen handbagage- en reiskoffers. Hierbinnen kun je vervolgens kiezen uit de verschillende kleurrijke hardschalige collecties.

De vrolijke collecties:
BHPPY Go Flamingo Bekijk deze koffers
BHPPY Ice on Holiday Bekijk deze koffers
BHPPY Roll’ing Sushi Bekijk deze koffers
BHPPY Two in a Melon Bekijk deze koffers
BHPPY Pretty Pineapple Bekijk deze koffers
BHPPY Crazy Coco Bekijk deze koffers

De geschiedenis van BHPPY

BHPPY

BHPPY is een nieuw Nederlands koffermerk dat is gestart in 2016 door de makers van hét koffermerk voor de modebewuste vrouw: SUITSUIT. BHPPY wil koffers verkopen die er ontzettend leuk uitzien en heel stevig zijn, zonder dat ze meteen duur worden. Dit is ook terug te zien in de goede prijs-kwaliteitverhouding van de koffers. Met een BHPPY koffer krijg je sowieso zin om met je koffer op het vliegveld te verschijnen!